Natuurlijk vinden wij het onderwijs het allermooiste vak dat er bestaat. Zie jij een carrière binnen MOVARE wel zitten? Bekijk hier het actuele vacatureoverzicht en wie weet bouwen we binnenkort samen aan onze lerende organisatie. 

Regionaal Talent Centrum
Op het gebied van solliciteren werken we samen met het Regionaal Talent Centrum, dit is tevens jouw digitale platform waarin je laagdrempelig van start gaat met je loopbaan.
De eerste stap is het aanmaken van jouw complete e-portfolio via www.rtc-baandomein.nl. Zet dit op openbaar, zodat je voor ons vindbaar bent.


Solliciteer
Onder het menu-item 'Vacatures' vind je de actuele vacatures. Klik op de button ‘Solliciteren’ (deze staat rechtsboven bij iedere vacature vermeld) en vul je gegevens in op het formulier. Kies voor ‘Aanmaken’ en jouw sollicitatie wordt verstuurd.

Nadat je sollicitatie verstuurd is, ontvang je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en worden de vervolgstappen vastgelegd. Elke keer als er een bericht van ons voor je klaarstaat, ontvang je een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht.
Ook vind je alle informatie en communicatie rondom jouw sollicitatie terug in je eigen sollicitatieportaal. Lekker overzichtelijk. Zo je weet altijd waar je aan toe bent.

Overzicht